Trijntje Oosterhuis

Vanwege koopavond kan het in parkeergarage Heuvelgalerie drukker zijn dan gewoonlijk. Wij raden u aan om wat eerder van huis te gaan zodat u op tijd voor aanvang in het Muziekgebouw arriveert.

vr 11
mei
  • vr 11 mei
    20:15
    Grote zaal
    Geweest

Pop- en souldiva Trijntje Oosterhuis neemt je mee op een reis langs liedjes die haar na aan het hart liggen.

Pop- en souldiva Trijntje Oosterhuis maakte tot nu toe vooral Engelstalige albums. Haar grootste hits scoorde ze echter in het Nederlands. Niet vreemd dus dat ze dit theaterseizoen eer betoont aan haar moerstaal. Wat resulteert in een reis langs liedjes die Trijntje na aan het hart liggen. Natuurlijk haar eigen Nederlandstalige hits, zoals ‘De Zee’, ‘Vlieg Met Me Mee’ en ‘Nu Dat Jij Er Bent’, maar ook nummers van anderen. Zoals ze het zelf verwoordt: “Liedjes die mij lief zijn, liedjes van alle tijden, liedjes die gezongen en gehoord moeten blijven worden, liedjes die herinneren aan belangrijke momenten in mijn leven, vergeten pareltjes of juist grote hits die ik al jaren op mijn eigen wijze wil zingen.” En een classy eigen versie maken van klassiekers, dat is de zangeres met een van de beste stemmen van Nederland nog altijd zeer toevertrouwd.

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten