Five Great Guitars

The Reunion

Vanwege koopavond kan het in parkeergarage Heuvelgalerie drukker zijn dan gewoonlijk. Wij raden u aan om wat eerder van huis te gaan zodat u op tijd voor aanvang in het Muziekgebouw arriveert.

vr 30
maart
  • vr 30 mrt
    20:15
    Kleine Zaal
    Geweest

De Nederlandse gitaartop op één podium verzameld

The Five Great Guitars werd vijftien jaar geleden opgericht. Reden voor de heren om nog eenmaal in de originele bezetting (Harry Sacksioni, Eric Vaarzon Morel, Jan Kuiper, Digmon Roovers en Zou Diarra) een reeks concerten te geven in de Nederlandse theaters. Het rijke verleden van deze unieke combinatie van muzikanten komt uiteraard aan bod, maar er zal ook nieuw materiaal gespeeld worden.

De missie van The Five Great Guitars is het vernieuwen van de gitaarmuziek en het integreren van stijlen. Experiment, improvisatie en intuïtie staan daarbij centraal. Het belooft een kleurrijke avond te worden met verschillende muzikale ingrediënten, zoals flamenco, jazz, folk, pop en funk.

 

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten