Fischer-Z

‘Red Skies Over Paradise’ Celebration Tour 2022
do 3 nov ’22 20:15 uur
do 3 nov ’22
20:15 uur
  • do 3 nov ’22
    20:15 uur
    Kleine Zaal

John Watts gaat op een Fischer-Z Solo 'Red Skies Over Paradise' Celebration Tour! Deze speciale serie shows bestaat uit de uitvoering van 'Red Skies Over Paradise' (1981), gevolgd door een tweede helft met verzoeknummers uit een lijst van 120 nummers die vooraf online gekozen zijn door de ticketkopers.

John Watts' meer dan 40-jarige carrière met Fischer-Z omvat 23 albums en duizenden concerten wereldwijd met succes op het Europese vasteland en meer dan twee miljoen verkochte albums. Peter Gabriel, Steve Cropper en Dexy's Midnight Runners' Brass Section hebben allemaal bijgedragen aan de opnames van deze albums. Fischer-Z heeft opgetreden voor een publiek van 167.000 mensen naast James Brown in Oost-Berlijn. Ze hebben getoerd met zowel The Police als Dire Straits, stonden op het podium met Bob Marley op zijn laatste Europese festivaltournee en hebben getoerd in zowel de VS als Canada. In de afgelopen jaren heeft John Watts een indrukwekkend en eclectisch scala aan creatief werk verzameld, dat wordt gekenmerkt door passie, warmte en menselijkheid.

De tournee wordt begeleid door een gelimiteerde editie Fischer-Z Solo studioalbum van het complete 'Red Skies Over Paradise' album, dat alleen bij deze shows verkrijgbaar zal zijn. John Watts heeft de hele plaat opnieuw opgenomen in de Hansa Studios in Berlijn in een energiek en fascinerend nieuw geluid.