Mirusia

Sopraan van André Rieu gaat solo met betoverend programma
za 22
september
  • za 22 sep
    20:15
    Grote zaal
    Geweest

De carrière van Mirusia is als een sprookje. Al op jonge leeftijd werd ze ontdekt door André Rieu, met wie ze al meer dan tien jaar over de hele wereld optredens geeft. Op haar 21e werd ze de jongste winnaar ooit van de befaamde Joan Sutherland Opera Award. Meer dan 27 miljoen luisteraars genoten op YouTube van haar versie van Schubert’s ‘Ave Maria’. De Nederlands-Australische sopraan vond de tijd om zich ook op een solocarrière te storten. Daarin gaan klassieke muziek en popmuziek hand in hand.

An enchanted evening with Mirusia

Samen met haar eigen orkest keert Mirusia in 2018 terug in de theaters. Tijdens deze avond komen klassiekers uit musicals, popsongs en eigen composities voorbij. Daarbij wordt haar recente album ‘From The Heart’ uit 2017 niet overgeslagen. Laat je betoveren door Mirusia!


Bekijk Facebook event
 

 

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten