Frank Boeijen

za 7
april
  • za 7 apr
    20:15
    Grote zaal
    Geweest

Frank Boeijen: rots in de branding van de Nederlandse popmuziek

Met zijn onmiskenbare stem en persoonlijke liedjes vindt Frank Boeijen zijn weg naar het hart van de theaterbezoeker. Zijn bezieling slaat altijd over op het publiek. Tijdens deze avond staan niet alleen de hits van toen centraal, maar worden ook pasgeboren liedjes van zijn nieuwe album 'Palermo' vertolkt. Een tijdreis van de jaren ’80 tot heden is wat je vanavond te wachten staat.

In september 2017 ontvangt Frank de NPO Radio 5 Oeuvre Award. Daarmee wordt zijn waardevolle bijdrage aan de Nederlandse popgeschiedenis —meer dan 25 albums— op waarde geschat. Sinds de jaren ’90 is Frank met band niet uit de Nederlandse theaters weg te denken. We hopen dat dat nog lang zo blijft!

Frank Boeijen was te gast bij Giovanca. Bekijk hieronder een uitgebreid gesprek over de carriere van Frank Boeijen, zijn invloeden en zijn nieuwe album Palermo (2018)

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten