World Breaking Classic

Hét breakdance event van het jaar!
zo 17 jul ’22 19:00 uur - 23:00 uur
zo 17 jul ’22
19:00 uur - 23:00 uur
  • zo 17 jul ’22
    19:00 uur - 23:00 uur
    Grote Zaal
    Geweest

World Breaking Classic is hét evenement van het jaar, vol verrassingen en goede vibes. World Breaking Classic heeft meer dan 2 miljoen volgers op social media. De livestream van de afgelopen edities werd meer dan 100.000 keer bekeken en de YouTube-views bereikten altijd meer dan 2 miljoen views per editie.

World Breaking Classic streeft ernaar om 's werelds grootste Breaking-platform te zijn, zonder de essentie van de Breaking-cultuur te verliezen. Ze willen de sfeer, zoals het altijd de bedoeling is geweest, Rauw, in een volle arena, met een hype-sfeer. Ze maken ruimte voor sponsors en partners om zich bij de beweging aan te sluiten, zodat ze de scene naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

World Breaking Classic is 's werelds grootste en meest opwindende 2vs2 Breaking Competition. Elk jaar worden 8 van de meest unieke en invloedrijke dansers uitgenodigd voor de World Finals, waar ze een uur voor aanvang van het evenement worden gemengd in duo's. Strijden om dat jaar Classic Duo te worden.

Hun tegenstanders zijn de Challengers. Die ofwel een van de 10 wereldwijde kwalificaties hebben gewonnen, of hun weg hebben gevonden naar de wereldfinale om hun geluk te beproeven in de Last Chance Cypher, Kids Qualifier of Bgirl Qualifier.

Wie gaat met de overwinning naar huis? Zullen de Challengers in staat zijn om 's werelds grootste te verslaan, met hun teamchemie, of zal de Great 8 onverslaanbaar blijken te zijn? Wie wordt Classic?

Let op! De ticketverkoop van dit concert verloopt uitsluitend via Eventix. Je wordt automatisch doorgestuurd wanneer je op de bestelknop drukt. Heb je een vraag over de tickets? Neem dan contact op met World Breaking Classic via contact@worldbboyclassic.com. Of check de website www.worldbreakingclassic.com.