Kovacs

Fragile
30th Anniversary Muziekgebouw Eindhoven
vr 4 nov ’22 20:15 uur
vr 4 nov ’22
20:15 uur
  • vr 4 nov ’22
    20:15 uur
    Grote Zaal
    Geweest

Kovacs is een multi-talent, een chanteuse met een tijdloos en tegelijkertijd rauw stemgeluid. Een unieke muzikante wiens artistieke kwaliteiten niet blijven bij muziek maar ook te bewonderen zijn in haar kunst, mode en design. Haar achtergrond en haar mysterieuze verleden zijn belangrijke inspiratiebronnen voor haar creaties.


Dit concert is onderdeel van de reeks jubileumconcerten.

Haar nieuwe plaat is onmiskenbaar Kovacs: intrigerend, persoonlijk en magisch, ze is een waar enigmatisch fenomeen. Haar muziek gaat over licht en donker. Wegkijken is moeilijk, niet luisteren is onmogelijk. Tijdens haar theatertour is Kovacs te zien in een unieke setting, waarin haar stem pur sang centraal staat, krachtiger dan ooit.


AFTERPARTY

PLASMA DJ COLLECTIVE is in 2019 gelanceerd door Jess Øberlin, met als doel de groei van een gelijker speelveld achter de draaitafels in Eindhoven te faciliteren. Het collectief is een experiment, geboren uit het dringende verzoek van PLASMA crowdleden, om een veilige ruimte te creëren en nieuwe talenten hun muzikale identiteit te laten ontdekken. Op 4 november bouwen DJ Mercedees Bendz en vogue clubdanser Stinus een feestje na het concert van Kovacs.