Sunday Funday

Drinks, music, food & fun for all
30th Anniversary Muziekgebouw Eindhoven
zo 11 sep ’22 12:00 uur - 17:00 uur
zo 11 sep ’22
12:00 uur - 17:00 uur
  • zo 11 sep ’22
    12:00 uur - 17:00 uur
    Muziekgebouw Eindhoven
    Gratis

Sunday Funday is je nieuwe maandelijkse go-to op zondagmiddag. We toveren onze begane grond om tot een speeltuin voor alle leeftijden. Onder het mom van 'cultuur is fun' brengen we je maandelijks een ratjetoe van muziek, kidsvermaak, een markt en uiteraard de lekkerste drankjes en bites. Elke maand met een ander thema waarbij geen editie hetzelfde is.


Dit evenement is onderdeel van de reeks jubileumconcerten.

Kom op zondag 11 september met ons proosten tijdens de eerste editie van Sunday Funday, want het is vandaag dubbel feest. We vieren namelijk ook dat we 30 jaar bestaan! Het thema van de kick-off editie kan dan ook niet anders zijn dan FEEST!

Op het programma van deze feesteditie staan onder meer de superswingende mestizoband Papaformigas en zijn er de zwoele nazomerplaatjes van Jamaican Jukebox. Voor de kids is er de spannende voorstelling ‘Meneertje Slodde & Vos’ en vermaken ze zich aan de tekentafel en in de schminkhoek. Het Heuvelplein, de entreehal voor Muziekgebouw Eindhoven, wordt omgetoverd tot een marktplein met een mix aan kraampjes en stands.

Kom ook met ons feesten!

Facebook-evenement