Pannenkoekconcert: Gi-Ga-Groen! (4+)

door Katiuscia Principato
zo 25 sep ’22 11:00 uur
zo 25 sep ’22
11:00 uur
  • zo 25 sep ’22
    11:00 uur
    Tweede Foyer
    Geweest

Hoezo de hele dag op m’n playstation? Wat nou met m’n hoofd in m’n mobiel? Tuurlijk durf ik naar buiten en ben ik niet bang voor de natuur! Of ik weet wat een meikever is? Duhh… En welke dieren er ‘s nachts wakker zijn? Dat troep in de prullenbak moet, want anders! Anders wat? ... Anders zouden we wel eens bezoek kunnen krijgen van Plonster het plasticmonster.

Een grappige, beetje spannende, muzikale voorstelling over de natuur, de aarde en wat wij kunnen doen om deze mooi te houden. Katiuscia maakte speciaal voor de Kinderboekenweek weer een muzikale voorstelling geïnspireerd op het thema van de Kinderboekenweek. Ze heeft inmiddels jarenlange ervaring met het spelen in bibliotheken tijdens de voorleesdagen en Kinderboekenweek en weet als geen ander wat werkt in deze setting.


Over de makers

Katiuscia Principato is speler, theatermaker en zangpedagoog. Al haar werkzaamheden hebben vanaf het begin van haar loopbaan raakvlak met kinderen. Na haar studie aan het Conservatorium, Zang Lichte Muziek, is zij zich verder gaan ontwikkelen in het muziektheatervak. Door samen te werken met veel inspirerende mensen en het volgen van diverse cursussen heeft Katiuscia haar plek gevonden in de muziektheaterwereld gericht op kinderen.

Katiuscia was te zien in o.a. Hans en Grietje, Knofje de Musical, Ezel en Beer, WALvis, We Hebben er geen geitje bij en Ssst! De tijger slaapt. Daarnaast geeft ze zanglessen aan kinderen vanaf 4 jaar en probeert ze haar passie voor muziek door te geven aan deze fantastische doelgroep. Samen beleven de kinderen vanaf 2 jaar een avontuurlijke, muzikale voorstelling waarin niets te gek is en alles kan. Zing en dans je mee?


Pannenkoekconcerten

Zijn jouw kids ook dol op pannenkoeken én houden ze van muziek? Dan zijn de pannenkoekconcerten in Muziekgebouw Eindhoven voor hen gemaakt! In Muziekgebouw Eindhoven vinden maandelijks leuke pannenkoekconcerten plaats. Hier kunnen de allerkleinsten genieten van een leuk kinderconcert én een verrukkelijke pannenkoek, die ze zelf mogen versieren! De pannenkoeken worden vanaf 10:00 uur geserveerd en het concert begint om 11:00 uur. Voor, tijdens én na het concert kunnen de kids en jij ook nog genieten van verschillende speciale pannenkoeken, zoals American pancakes, Flammkuchen en Italiaanse pannenkoeken, en is er een koffiebar waar de ouders de lekkerste speciale koffies kunnen drinken.

De normale kinderpannenkoek vóór het concert zit bij de entreeprijs inbegrepen. Dit geldt niet voor de speciale pannenkoeken en koffies.