Pannenkoekconcert: Het Muizenhuis: Sam & Julia op reis (3+)

door vanaf2 producties
zo 20 nov ’22 11:00 uur
zo 20 nov ’22
11:00 uur
  • zo 20 nov ’22
    11:00 uur
    Stadsfoyer
    Uitverkocht

Opa Zeeman heeft met zijn schip de hele wereld rondgevaren. Althans, dat beweert hij in zijn sterke zeemansverhalen. De vissersvrouw heeft een stapel ansichtkaarten van over de hele wereld. Sam & Julia beleven de reizen opnieuw door er met opa over te praten en erover te zingen. Actrice Abke Bruins vertelt, musiceert en bespeelt de inmiddels wereldberoemde muizen in hun reis rond de wereld. Overal waar ze komen, ontmoeten ze andere muizen met hun eigen thuis. Als Sam & Julia na de reis ook weer thuis komen, beseffen ze: thuis is waar je je muis voelt.

Abke Bruins is zangeres en actrice. Ze speelde de rol van Anne Frank in de musical Je, Anne waarvoor  ze een Musical Award ontving. Samen met haar broer Bouwe maakt ze liedjes en treed ze op. Mark Haayema schrijft kinderboeken (o.a. Muk en Johannes de parkiet), maakt jeugdtheater, is regisseur, poppenspeler en maakt liedteksten. De voorstelling is gebaseerd op de boekenreeks Het Muizenhuis van Karina Schaapman.


Pannenkoekconcerten

Zijn jouw kids ook dol op pannenkoeken én houden ze van muziek? Dan zijn de pannenkoekconcerten in Muziekgebouw Eindhoven voor hen gemaakt! In Muziekgebouw Eindhoven vinden maandelijks leuke pannenkoekconcerten plaats. Hier kunnen de allerkleinsten genieten van een leuk kinderconcert én een verrukkelijke pannenkoek, die ze zelf mogen versieren! De pannenkoeken worden vanaf 10:00 uur geserveerd en het concert begint om 11:00 uur. Voor, tijdens én na het concert kunnen de kids en jij ook nog genieten van verschillende speciale pannenkoeken, zoals American pancakes, Flammkuchen en Italiaanse pannenkoeken, en is er een koffiebar waar de ouders de lekkerste speciale koffies kunnen drinken.

De normale kinderpannenkoek vóór het concert zit bij de entreeprijs inbegrepen. Dit geldt niet voor de speciale pannenkoeken en koffies.