Laura Fygi & Trio Galantes

Blue Note ClubSessions
Blue Note ClubSessions
za 1 okt ’22 17:00 uur
za 1 okt ’22
17:00 uur
  • za 1 okt ’22
    17:00 uur
    Stadsfoyer

We trappen een splinternieuw seizoen Blue Note ClubSessions af en presenteren met trots Laura Fygi & Trio Galantes! Jazzdiva Laura Fygi heeft inmiddels met begeleidingsorkesten in alle vormen opgetreden. Van symfonieorkesten tot bigbands en trio’s, en iedere combinatie brengt weer een nieuw geluid en verrassende arrangementen van bekende songs. Onlangs maakte Laura kennis met 3 gepassioneerde Zuid-Amerikaanse muzikanten die sinds 2017 samen Trio Galantes vormen.

De klassiek geschoolde musici Alvaro Pinto Lyon uit Chili, Humberto Albores Martinez uit Mexico en Augusto Valença uit Brazilië hebben elkaar gevonden in hun passie voor Latin muziek en die liefde delen ze met Laura die haar jeugd in Uruguay doorbracht. Ze bleken veel van dezelfde songs op hun repertoire te hebben en toen ze die eens bij toeval samen gingen zingen bleken hun stemmen en instrumenten geweldig bij elkaar te passen. Dit leidde tot een samenwerking en dat die temperamentvol en gepassioneerd is gaan we bij Blue Note ClubSessions beleven. Een heerlijk programma voor iedereen die van romantische Latin klanken houdt maar ook van de bekendere jazzstukken, want die komen ook zeker aan bod. Kortom, de perfecte setting en sfeer om elkaar weer te ontmoeten!

Op de hoogte blijven van Blue Note Clubsessions? 

Bekijk het Facebook Event

Op de zaterdagmiddag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij de Blue Note ClubSessions. In de Stadsfoyer gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top live muziek.


Blue Note ClubCard

Voor € 75,- koop je een Blue Note ClubCard die je toegang geeft tot maar liefst 10 Blue Note ClubSessions. Dat is € 25,- korting ten opzichte van losse tickets. Deze ClubCard is geldig voor het seizoen 2022/2023 en kun je hier bestellen. Je kunt de ClubCard ophalen bij het ticketbureau op vertoon van je bestelbevestiging.


Tijdschema

De deuren van de Stadsfoyer openen om 16:00 uur, dan kunt u alvast genieten van een drankje en een jazz-DJ. Het live concert start om 17:00 en zal tot 18:15 uur duren. Om het geheel goed af te sluiten, draait de jazz-DJ tot 19:00.