Liquid Spirits

Blue Note ClubSessions
Blue Note ClubSessions
za 8 okt ’22 17:00 uur

Ivan Peroti - vocals
Manuel Hugas - bass
Wiboud Burkens - keys
Eric Hoeke – drums

za 8 okt ’22
17:00 uur
  • za 8 okt ’22
    17:00 uur
    Stadsfoyer
    Geweest

De Nederlandse hiphop en soulformatie Liquid Spirits is het geesteskind van muzikanten Wiboud Burkens (toetsen) en Manuel Hugas (bas), die live wordt aangevuld met een superstrakke liveband en diverse vocalisten. Liquid Spirits staat bekend om hun genrediversiteit; waar het ene nummer funky soul is met meerstemmige zang leunt het andere nummer meer richting hiphop. Onlangs bracht de band hun vierde studioalbum 'Years' uit met vocalist Ivan Peroti (bekend van zijn werk met Sven Hammond Soul en Candy Dulfer).

Kortom, wil je genieten van neo soul met veel jazz en funk? Zorg dan dat je deze Blue Note ClubSessions niet mist!

Op de hoogte blijven van Blue Note Clubsessions? 

Bekijk het Facebook Event 

Op de zaterdagmiddag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij de Blue Note ClubSessions. In de Stadsfoyer gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top live muziek.


Blue Note ClubCard

Voor € 75,- koop je een Blue Note ClubCard die je toegang geeft tot maar liefst 10 Blue Note ClubSessions. Dat is € 25,- korting ten opzichte van losse tickets. Deze ClubCard is geldig voor het seizoen 2022/2023 en kun je hier bestellen. Je kunt de ClubCard ophalen bij het ticketbureau op vertoon van je bestelbevestiging.


Tijdschema 

De deuren van de Stadsfoyer openen om 16:00 uur, dan kunt u alvast genieten van een drankje en een jazz-DJ. Het live concert start om 17:00 en zal tot 18:15 uur duren. Om het geheel goed af te sluiten, draait de jazz-DJ tot 19:00.