Teus Nobel Liberty Group

Blue Note Clubsessions
Blue Note ClubSessions
za 15 okt ’22 17:00 uur

Teus Nobel - trompet/flugelhorn 
Alexander van Popta - piano
Jeroen Vierdag - contrabas 
Tuur Moens - drums

za 15 okt ’22
17:00 uur
  • za 15 okt ’22
    17:00 uur
    Stadsfoyer

Trompettist Teus Nobel is al jaren een toonaangevende speler in de Nederlandse jazzscene. Veelzijdig als hij is maakte hij na een reeks goed ontvangen soloalbums ook uitstapjes naar Braziliaans repertoire zoals op het album Saudade dat goed was voor een Edison. Zijn laatste wapenfeit is het voor live publiek opgenomen album Pleasure Is The Measure dat hij opnam met zijn Liberty Group. Dat repertoire staat centraal tijdens deze Blue Note ClubSession vandaag en dat levert ongetwijfeld een even virtuoos als avontuurlijk concert op.

 

Op de hoogte blijven van Blue Note Clubsessions?


Bekijk het Facebook Event

Op de zaterdagmiddag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij de Blue Note ClubSessions. In de Stadsfoyer gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top live muziek.


Blue Note ClubCard

Voor € 75,- koop je een Blue Note ClubCard die je toegang geeft tot maar liefst 10 Blue Note ClubSessions. Dat is € 25,- korting ten opzichte van losse tickets. Deze ClubCard is geldig voor het seizoen 2022/2023 en kun je hier bestellen. Je kunt de ClubCard ophalen bij het ticketbureau op vertoon van je bestelbevestiging.


Tijdschema

De deuren van de Stadsfoyer openen om 16:00 uur, dan kunt u alvast genieten van een drankje en een jazz-DJ. Het live concert start om 17:00 en zal tot 18:15 uur duren. Om het geheel goed af te sluiten, draait de jazz-DJ tot 19:00.