The Tibbs

Blue Note ClubSessions
Blue Note ClubSessions
za 22 okt ’22 17:00 uur
za 22 okt ’22
17:00 uur

Het Noord-Hollandse octet The Tibbs presenteerde hun album Another Shot Fired bij Blue Note ClubSessions voor een uitzinnig publiek. Maar vanwege Corona moesten toch veel mensen dat optreden missen. Vandaar dat de band terugkomt voor een spetterende set! 

 

Dat The Tibbs je met hun op de klassieke soullabels Stax en Motown geïnspireerde sound volledig kan inpakken bewees ze ook al op de grotere internationale podia in Duitsland en Spanje; met het nieuwe album nam de roem in Nederland alleen maar toe. 

 

Prominent middelpunt van de band is zangeres Roxanne Hartog die tevens tekende voor de meeste teksten. Met dit ongetwijfeld swingende optreden op Blue Note ClubSessions zal The Tibbs bewijzen dat Nederland naast Michelle David & The True-Tones nóg een fantastische soul/R&B band rijk is.

Op de hoogte blijven van Blue Note Clubsessions? 


Bekijk het Facebook Event 

Op de zaterdagmiddag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij de Blue Note ClubSessions. In de Stadsfoyer gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top live muziek.


Blue Note ClubCard

Voor € 75,- koop je een Blue Note ClubCard die je toegang geeft tot maar liefst 10 Blue Note ClubSessions. Dat is € 25,- korting ten opzichte van losse tickets. Deze ClubCard is geldig voor het seizoen 2022/2023 en kun je hier bestellen. Je kunt de ClubCard ophalen bij het ticketbureau op vertoon van je bestelbevestiging.


Tijdschema

De deuren van de Stadsfoyer openen om 16:00 uur, dan kunt u alvast genieten van een drankje en een jazz-DJ. Het live concert start om 17:00 en zal tot 18:15 uur duren. Om het geheel goed af te sluiten, draait de jazz-DJ tot 19:00.