Benjamin Fro & Noa Lauryn

Blue Note ClubSessions
za 26 nov ’22 17:00 uur
za 26 nov ’22
17:00 uur
  • za 26 nov ’22
    17:00 uur
    Stadsfoyer
    Geweest

Deze zomer bundelden Benjamin Fro en Noa Lauryn hun krachten. Vastberaden om de zomer vast te houden brengen ze dansbare soul-funk met een nostalgische twist. De zomershows waren zo’n succes dat ze er nog wat clubshows aan vastplakken en daarom verwelkomen we het duo bij Blue Note ClubSessions.

Fro is de rapper die iedereen aan het dansen en denken krijgt, Noa de soulzangers die je met de hartverwarmende harmonieën laat smachten naar meer. Samen met hun live band laten ze zorgen verdwijnen als sneeuw voor de zon en dat komt in deze onzekere tijden goed van pas. Verwacht invloeden van Lauryn Hill en Q-Tip tot Mahalia en Silk Sonic. Muziek voor body & mind dus!

Op de hoogte blijven van Blue Note ClubSessions? 

 

Bekijk het Facebook Event 

Op de zaterdagmiddag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij de Blue Note ClubSessions. In de Stadsfoyer gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top live muziek.


Blue Note ClubCard

Voor € 75,- koop je een Blue Note ClubCard die je toegang geeft tot maar liefst 10 Blue Note ClubSessions. Dat is € 25,- korting ten opzichte van losse tickets. Deze ClubCard is geldig voor het seizoen 2022/2023 en kun je hier bestellen. Je kunt de ClubCard ophalen bij het ticketbureau op vertoon van je bestelbevestiging.


Tijdschema

De deuren van de Stadsfoyer openen om 16:00 uur, dan kun je alvast genieten van een drankje en een jazz-DJ. Het live concert start om 17:00 uur en zal tot 18:15 uur duren. Om het geheel goed af te sluiten, draait de jazz-DJ tot 19:00 uur.