Cor Bakker Trio met Jeroen Vierdag en Frits Landesbergen

Blue Note ClubSessions
za 19 nov ’22 17:00 uur
za 19 nov ’22
17:00 uur
  • za 19 nov ’22
    17:00 uur
    Stadsfoyer
    Geweest

Als meesterpianist Cor Bakker naar Blue Note ClubSessions komt is het volle bak, zo weten we uit het verleden. Logisch, want Cor weet als geen ander sfeer te maken en een muzikaal programma voor te schotelen waar vakmanschap en beleving hand in hand gaan. Dit keer brengt hij bassist Jeroen Vierdag en vibrafonist/slagwerker Frits Landesbergen mee; dat wordt genieten!

Op de hoogte blijven van Blue Note ClubSessions? 


Bekijk het Facebook event 

Op de zaterdagmiddag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij de Blue Note ClubSessions. In de Stadsfoyer gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top live muziek.


Blue Note ClubCard

Voor € 75,- koop je een Blue Note ClubCard die je toegang geeft tot maar liefst 10 Blue Note ClubSessions. Dat is € 25,- korting ten opzichte van losse tickets. Deze ClubCard is geldig voor het seizoen 2022/2023 en kun je hier bestellen. Je kunt de ClubCard ophalen bij het ticketbureau op vertoon van je bestelbevestiging.


Tijdschema

De deuren van de Stadsfoyer openen om 16:00 uur, dan kun je alvast genieten van een drankje en een jazz-DJ. Het live concert start om 17:00 uur en zal tot 18:15 uur duren. Om het geheel goed af te sluiten, draait de jazz-DJ tot 19:00 uur.