Sue Moreno + band

Blue Note ClubSessions
za 3 dec ’22 17:00 uur
za 3 dec ’22
17:00 uur
  • za 3 dec ’22
    17:00 uur
    Stadsfoyer

We kennen Sue Moreno als bevlogen vocalist, songwriter en performer die met haar unieke stijl en warme persoonlijkheid haar publiek weet te raken. Haar sound kenmerkt zich door een mix van gospel, jazz, vintage pop en zelfs classic country en daarmee tourde ze de wereld over tot in Zuid-Amerika aan toe. Afgelopen jaar is haar nieuwste album ‘The Memphis Soul Sessions- songs of Love and Faith’ verschenen, opgenomen in Memphis met legendarische muzikanten. Sue treedt aan met pianist Jean Louis van Dam, gitarist Ian Boelens, bassist Ruud Baron en op drums Jaijai Vos. Het wordt warmbloedig en intens, zoveel is zeker. Ook vindt er deze dag haar albumpresentatie plaats.

 

Op de hoogte blijven van Blue Note ClubSessions? 

 

Bekijk het Facebook Event 

Op de zaterdagmiddag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij de Blue Note ClubSessions. In de Stadsfoyer gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top live muziek.


Blue Note ClubCard

Voor € 75,- koop je een Blue Note ClubCard die je toegang geeft tot maar liefst 10 Blue Note ClubSessions. Dat is € 25,- korting ten opzichte van losse tickets. Deze ClubCard is geldig voor het seizoen 2022/2023 en kun je hier bestellen. Je kunt de ClubCard ophalen bij het ticketbureau op vertoon van je bestelbevestiging.


Tijdschema

De deuren van de Stadsfoyer openen om 16:00 uur, dan kunt u alvast genieten van een drankje en een jazz-DJ. Het live concert start om 17:00 en zal tot 18:15 uur duren. Om het geheel goed af te sluiten, draait de jazz-DJ tot 19:00.