Wicked Jazz Sounds

Blue Note ClubSessions
za 17 dec ’22 17:00 uur
za 17 dec ’22
17:00 uur
  • za 17 dec ’22
    17:00 uur
    Stadsfoyer
    Geweest

We luiden het jaar uit bij Blue Note ClubSessions in uitbundige clubsfeer met de energieke sounds van WickedJazz Sounds. Nog nooit te gast geweest in Eindhoven en al tien jaar op ons verlanglijstje. Maak je op voor een onmiskenbaar energiek middagje Blue Note ClubSessions met een aanstekelijke mix van funk, soul, hiphop, house en jazz gebracht door de fameuze Wicked Jazz Sounds waarbij DJ's en muzikanten samensmelten met maar één doel: dance with a smile! Speciaal voor deze middag heeft Wicked Jazz-DJ Phil Horneman Kraak & Smaak-frontvrouw Berenice van Leer én trompettist Teus Nobel toegevoegd aan de line up, dus daar wij je bij zijn!

 

Op de hoogte blijven van Blue Note ClubSessions? 

 

Bekijk het Facebook event 

Op de zaterdagmiddag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij de Blue Note ClubSessions. In de Stadsfoyer gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top live muziek.


Blue Note ClubCard

Voor € 75,- koop je een Blue Note ClubCard die je toegang geeft tot maar liefst 10 Blue Note ClubSessions. Dat is € 25,- korting ten opzichte van losse tickets. Deze ClubCard is geldig voor het seizoen 2022/2023 en kun je hier bestellen. Je kunt de ClubCard ophalen bij het ticketbureau op vertoon van je bestelbevestiging.


Tijdschema

De deuren van de Stadsfoyer openen om 16:00 uur, dan kunt u alvast genieten van een drankje en een jazz-DJ. Het live concert start om 17:00 en zal tot 18:15 uur duren. Om het geheel goed af te sluiten, draait de jazz-DJ tot 19:00.