Benefietconcert voor Turkije & Syrië

Philips Harmonie Orkest & Music from the Orient
za 11 mrt ’23 20:15 uur


Matty Cilissen, dirigent
Aylin Sezer, sopraan
Orkun Ağir, bağlama en tanbur
Uǧur Akbaba, kanun
Demis Iossifidis, bouzouki en zang
Enrikos Iossifidis, gitaar
Mercan Kocuroǧlu, percussie en zang
Başak Ebret, gitaar en zang
Bülent Kocuroǧlu, saz en gitaar
Önder Babur, oud, gitaar, cajon en zang

Arrangementen:
Jeroen Geevers
Tom Koster
Orkun Aǧir
Bart Roobol

za 11 mrt ’23
20:15 uur
  • za 11 mrt ’23
    20:15 uur
    Grote Zaal
    Geweest

Op maandag 6 februari heeft een verschrikkelijke ramp het leven van tienduizenden mensen in Turkije en Syrië volledig veranderd. Meerdere krachtige aardbevingen en naschokken hebben een enorme schade aangericht. Duizenden mensen zijn al overleden en vele anderen raakten gewond. Heel het land leeft mee met de mensen in Turkije en Syrië. Veel Eindhovenaren hebben familie wonen in de getroffen gebieden en zijn daarom erg bezorgd. Daarom hebben het Philips Harmonie Orkest, Music from the Orient en Muziekgebouw Eindhoven besloten de handen ineen te slaan en de opbrengsten van dit concert volledig te doneren aan Giro 555.

Het Philips Harmonie Orkest en Music from the Orient bundelen hun krachten in een voorstelling met verschillende solisten en musici en brengen een gevarieerd programma met Turkse, Koerdische, Griekse en Balkanliederen. Naast een scala aan repertoire brengt dit collectief ook enkele prachtige composities van Turkse componisten Ulvi Cemal Erkin en Fazil Say ten gehore. Het doel van deze samenwerking is om mensen met verschillende achtergronden en culturen door middel van muziek met elkaar in contact te brengen.


Tickets voor kinderen tot 12 jaar zijn €12,50 en kinderen tot 4 jaar mogen dit concert gratis bezoeken. Deze gratis tickets zijn enkel te boeken via ons Ticketbureau. Je kunt hen bereiken via tickets@mgehv.nl of telefonisch op +31 40 244 20 20.