Sunday Funday

Holidays Around the World
Music, drinks, food & fun for all
zo 4 dec ’22 12:00 uur - 17:00 uur
zo 4 dec ’22
12:00 uur - 17:00 uur
  • zo 4 dec ’22
    12:00 uur - 17:00 uur
    Muziekgebouw Eindhoven
    Geweest

Wensen komen uit ... tijdens Sunday Funday: Holidays around the world!

Denk aan pepernoten & Sinterklaas, Christmas carols & glühwein, samen zijn en cadeautjes geven, wensen doen ... kortom: een warm onthaal en een fijne inluiding van de decemberdagen bij Sunday Funday. Feliz Navidad! 

Een gezellige markt, veel muziek, activiteiten en de lekkerste drankjes & bites horen natuurlijk bij Sunday Funday. Van familieconcert tot muziek voor de echte liefhebber: Sunday Funday wordt een geslaagd dagje uit voor iedereen, voor alle leeftijden en de toegang is GRATIS! 

Wens
Altijd al eens op het podium willen staan? Het lichtpaneel bedienen? Of juist een kijkje nemen op ons kantoor? Doe dan een wens in onze wensput  ... misschien komt 'ie wel uit! 

Inzamel-actie Speelgoed 
In december geven we elkaar massaal cadeautjes. Omdat Muziekgebouw Eindhoven beseft dat niet iedereen zich dit kan permitteren, zorgen we dat er een inzamelpunt is voor speelgoed dat een nieuw speelmaatje nodig heeft. Als je oud speelgoed doneert, geven wij het voor je aan een goed doel. Zo zorgen we samen dat kinderen die het nodig hebben, een fijn cadeautje krijgen tijdens de feestdagen. 

Muziek 
Zonder muziek, geen Sunday Funday! Geheel in thema zullen Christmas Carolers ons voorzien van gezellige kerstliedjes in de vorm van mooie stemgeluiden. Voor een vleugje nostalgie en vooral lekkere meezingers verzorgt onze DJ hitjes uit de Top2000. Want ja, ook dát hoort natuurlijk bij de feestdagen! Het Giacomo Tabacco Trio brengt je in feeststemming met sfeervolle kerst-jazz. Daarnaast zal Muziek Fantastique zich muzikaal ontfermen over de kleintjes. Ook speelt Feldhousen & Odland: 

Anna Feldhausen en Svein Odland maken al jaren samen muziek. Hoewel de liefde in relationele sfeer ondertussen is bekoeld, betreden zij nog regelmatig het podium. Ze zijn enorm goed op elkaar ingespeeld én maken er een vrolijk kerstfeestje van! 

Programma Sunday Funday: Holidays Around The World

13:30 - 14:00 | Muziek Fantastique 
14:00 -           | Sinterklaas komt langs!
13:30 - 14:15 | Giacomo Tabacco
16:00 - 16:30 | Feldhausen & Odland    

Tussen de praktijken door draait DJ Gerald heerlijke hitjes uit de Top2000! Genieten! 

Blijf op de hoogte van al het leuks dat je te wachten staat en meld je aan via het Facebook event. 

Bekijk Facebook event