Shisha Group + Bertus Borgers

Ad van Meurs presenteert
ma 30
oktober
  • ma 30 okt
    21:00
    Meneer Frits
    Geweest

Bertus Borgers speelt al sinds zijn vijftiende in rockbandjes. In zijn boeken ‘Weg van hier’, ‘Ik hou van Herman’ en ‘Onder onze voeten kruipt de Blues’ valt te lezen dat hij wel het een en ander heeft meegemaakt. Op het podium komen de verhalen tot leven als de muzikant Bertus een verteller wordt. Afgewisseld met veel muziek, waarbij hij begeleid wordt door zijn broer Ruud op gitaar, laat hij in ‘de Blues kleeft aan mij’ iedereen meekijken naar de dagelijkse details waar ook rockmuzikanten mee moeten opstaan en leven.
Shisha Group is het nieuwe trio van Haytham Safia (Arabische u’d, zang), Janos Koolen (mandoline, gitaar, piano) en Arthur Bont (drums, percussie). In de composities van Shisha Group botst de muzikale Arabische wereld met de westerse muziekcultuur en versmelt daarbij tot een niet eerder gehoord magisch klankbeeld. Er zijn geen grenzen, alleen liefde voor muziek. Reis over de wereld met Shisha Group en laat je verrassen door spannende muziekstukken, verhalende improvisaties en gevoelige zang.


 

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten