Sunday Funday

All You Need Is Love
Music, drinks, food & fun for all
zo 5 feb ’23 12:00 uur
zo 5 feb ’23
12:00 uur
  • zo 5 feb ’23
    12:00 uur
    Muziekgebouw Eindhoven
    Geweest

Alvast in zwijmelende stemming komen voor Valentijndsdag? Dan ben je bij Sunday Funday: All You Need Is Love aan het goede adres! We toveren onze begane grond om tot een speeltuin voor alle leeftijden.

Een gezellige markt, veel muziek, activiteiten en de lekkerste drankjes & bites horen natuurlijk bij Sunday Funday. Van familieconcert tot muziek voor de echte liefhebber: Sunday Funday wordt een geslaagd dagje uit voor iedereen, voor alle leeftijden en de toegang is GRATIS! 

Nieuw bij Sunday Funday: Richie’s Kitchen!

Gitarist Richie Reichgelt is all about groove. Van jazz, naar pop tot Brazilian. En alles daar tussenin. Hoe dan ook: stilzitten is in elk geval géén optie.

What’s cookin’ in Richie’s Kitchen? Dat is elke keer weer anders, en elke keer weer feest. Vanaf nu verzorgt hij de muzikale invulling tijdens Sunday Funday en elke editie nodigt hij nieuwe gasten uit om te ‘koken’ in Richie’s Kitchen. 

Voor Sunday Funday: All You Need Is Love is Richie's Kitchen host van topmuzikanten! Amerikaanse trompettist Philip Lassiter - die o.a. de blazers arrangementen voor Prince speelde en componeerde -,  drummer Kick Woudstra die ondanks zijn jonge leeftijd in de vaste band van Candy Dulfer speelt en bassist Aaron Bouwman van SMANDEM. Kortom: een muzikaal feestmaal! Foto door Chris Heijmans

En verder …

Is indoor speeltuin FantaMagie weer van de partij! Muziek Fantastique ontfermt zich muzikaal over de allerkleinsten en Vision Schmink zorgt ervoor dat je er op en top bij loopt. Ook struin je over de markt of strijk je neer op een gezellig tafeltje om te genieten van de Love Plank en andere lekkernijen.Programma Sunday Funday 

Ritchie’s Kitchen | Meneer Frits 
14:15 – 15:00 & 15:30 – 16:15  
 
Muziek Fantastique  | Stadsfoyer 
14:00-14:30 & 15:30 -16:00  
 
DJ Gerald zorgt tussen de praktijken door voor heerlijk romantische deuntjes. Have Fun(day)! 

Blijf op de hoogte van al het leuks dat je te wachten staat en meld je aan via het Facebook event. 

Bekijk Facebook event


Muziek de Wereld Rond
Muziekgebouw Eindhoven is partner van de Stichting Kindermuziekweek en zorgt op 2 april voor het ‘Doe maar mee'-concert waarbij alle kinderen van Eindhoven welkom zijn! Lees er hier meer over.


Hoe gezellig het is tijdens Sunday Funday? Dat zie je in de video hieronder! Onderdeel van:
Sunday Funday