Sunday Funday

Music, drinks, food & fun for all
Muziek de wereld rond
zo 2 apr ’23 12:00 uur - 18:00 uur
zo 2 apr ’23
12:00 uur - 18:00 uur
 • zo 2 apr ’23
  12:00 uur - 18:00 uur
  Muziekgebouw Eindhoven
  Gratis

Sunday Funday is je go-to op zondagmiddag. We toveren onze begane grond om tot een speeltuin voor alle leeftijden.

Een gezellige markt, veel muziek, activiteiten en de lekkerste drankjes & bites horen natuurlijk bij Sunday Funday. Van familieconcert tot muziek voor de echte liefhebber: Sunday Funday wordt een geslaagd dagje uit voor iedereen, voor alle leeftijden en de toegang is GRATIS! 

Richie's Kitchen

Gitarist Richie Reichgelt is all about groove. Van jazz, naar pop tot Brazilian. En alles daar tussenin. Hoe dan ook: stilzitten is in elk geval géén optie.  

What’s cookin’ in Richie’s Kitchen? Dat is elke keer weer anders, en elke keer weer feest. Hij verzorgt de vaste muzikale invulling tijdens Sunday Funday en elke editie nodigt hij nieuwe gasten uit om te ‘koken’ in Richie’s Kitchen. Dat wordt muzikaal smullen!


Foto door Chris Heijmans 

Ook deze keer wordt Sunday Funday muzikaal omlijst door de geweldige muzikanten van Richie’s Kitchen! Gitarist Richie Reichgelt nodigt zijn muzikale vrienden uit en speelt speciaal voor deze gelegenheid twee groovy sets die aansluiten bij het thema van deze editie: Muziek De Wereld Rond.

 

De band bestaat deze keer uit:

Efe Erdem - Trombone 
Richie Reichgelt - Gitaar
T.b.a - Bas
Yannick van ter Beek - Percussie
Jimmi Hueting - Drums


Efe Erdem
Turkse trombonist en componist, spilfiguur in klassiek én pop.

Ongekende drive 
Efe Erdem (1989) is een trombonist met een ongekende drive. Hij is van Turkse komaf en kwam voor een muziekstudie naar Rotterdam. Hier groeide hij uit tot een spilfiguur in de jazz, urban en klassieke scene, maar is ook actief ver daarbuiten.

 

 

De trombone als menselijke stem 
Erdem maakte soloplaten en is lid van het Re:Freshed Orchestra, dat debuteerde op het toonaangevende hip-hop label Top Notch. Hij componeert muziek voor strijkkwartet, maar speelt net zo makkelijk met Di-rect en Doe Maar. Erdem speelt trombone zoals hij zou willen zingen: ‘De trombone komt heel dicht bij het menselijk stembereik. Als je kunt spelen kun je zingen. En als je kunt zingen kun je spelen.’


Hoe gezellig het is tijdens Sunday Funday? Dat zie je in de video! 

 

Blijf op de hoogte van al het leuks dat je te wachten staat en meld je aan via het Facebook event. 

Bekijk Facebook event

XL-editie

Op zondag 2 april is het een Sunday Funday XL, want naast al het leuks dat je al van ons gewend bent, is er ook een kindermuziekparade door het centrum van de stad én een open podium, waarvoor je jezelf kunt inschrijven.

Programma: 

 • 12:00 – 17:00 Sunday Funday met veel muziek, een gezellige markt, leuke activiteiten en de lekkerste drinks & bites (Stadsfoyer, Heuvelplein, Meneer Frits)
 • 12:30 : verzamelen kindermuziekparade (De Bijenkorf op het 18 septemberplein- aanmelden niet nodig!)
 • 12:30-13:15 Richie’s Kitchen (Meneer Frits)
 • 13:00-14:00 Kindermuziekparade (Binnenstad)
 • 14:00 – 15:30 Kinderdisco met DJ Gerald (Stadsfoyer)
 • 14:45-15:30 Richie’s Kitchen (Meneer Frits)
 • 15:30 -17:00 Open Podium (Kleine Foyer)