© Paul Mac Manus

The Waterboys

Legendarische folkrockband
wo 15 mrt ’23 20:15 uur
wo 15 mrt ’23
20:15 uur
  • wo 15 mrt ’23
    20:15 uur
    Grote Zaal
    Geweest

De legendarische folkrockband The Waterboys was in de 80's erg succesvol met grote hits als ‘The Whole of the Moon’ en ‘Fisherman’s Blues’. Rock & roll, soul en Keltische muziek zijn belangrijke hoekstenen van hun geluid; en de Schotse en Ierse band slaagt erin zichzelf telkens opnieuw uit te vinden. 

Weinig bands hebben namelijk zo’n goede live-reputatie als The Waterboys. Van An Appointment With Mr. Yeats in 2011 tot Good Luck, Seeker (2020) weten The Waterboys dankzij consequente strakheid, inspiratie en improvisatie uitstekend te produceren. De muziek van The Waterboys vertoont geen spoor van vervaging en de beste plek om het te ervaren is natuurlijk live in een concertzaal.

Iets meer dan vijftien jaar geleden stonden ze voor de laatste keer in Muziekgebouw Eindhoven, was je erbij? Dan weet je al wat voor geweldige liveshows deze gasten kunnen geven en zien je natuurlijk weer terug in maart. Was je er niet bij? Laat je dat geen twee keer overkomen, dit wordt gegarandeerd een te gekke avond!


Vrije plaatskeuze

Bij dit ongeplaceerde concert zijn zowel zit- als staanplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.


Facebook event

Zet je hieronder aanwezig op het Facebook event voor de laatste updates rondom het concert van The Waterboys!

Facebook event