La Fuente Talks

Keys to the FKN spaceship
do 5 jan ’23 20:00 uur
do 5 jan ’23
20:00 uur
  • do 5 jan ’23
    20:00 uur
    Grote Zaal
    Geweest

Job Smeltzer, a.k.a. La Fuente, evolueerde van DJ tot ondernemende, headlining artiest in hart en nieren. Als selfmade man, vibe-astronaut en flip-thinker kan hij met wapenfeiten, talloze anekdotes en rake verhalen uit de meest booming scene het succes uit eerste hand verklaren. Door zijn toegewijde karakter en ervaring op diverse vlakken, heeft Job zich weten te specialiseren in marketing, social media, branding, strategieën, hype creating en ondernemerschap. DJ La Fuente groeide uit tot het La Fuente-merk en vanuit daar bouwde hij aan meerdere ondernemingen welke allemaal de La Fuente-zintuigen gemeenschappelijk hebben: a vibrant brand with a lot of business. The truth is out there.. Job & La Fuente praten erover tijdens hun talks.

Job weet als geen ander hoe je dromen kunt omzetten naar succes: inclusief valkuilen en succesfactoren. Uitdagingen denkt hij om. Tijdens een challenging COVID periode, investeerde Job, breidde hij uit, schakelde hij op en gaf hij gas bij. Zijn antwoord op die periode: een eigen label met zijn record-brekende nummer 1 hit: “I Want You”. Een moeilijke periode, 100%, maar voor La Fuente misschien ook wel meteen de succesvolste. La Fuente; meer dan een artiest. Een multi-passionate ondernemer vol ambitie en met een aanstekelijke vibe: feel good: dat is Job Smeltzer a.k.a. La Fuente. Ook wel bekend als de meest geboekte DJ van Nederland.

Voordat Job Smeltzer wereldwijd duizenden shows had als artiest, heeft hij zijn HBO Bachelor in Commerce gehaald. Na deze studie is er een succesvol bedrijf opgezet in effectiviteit en procesbeheersing met trainingen in de sport en het bedrijfsleven. Job was Franklin Covey Trainer, stond 10 jaar aan de top als hockey-trainer en hielp 16 jonge, veelbelovende meiden aan een Nederlands kampioenschap. Human aspects in top-hockey. Hij is bedenker van de app Limbi – Measure to improve; onderzoek, ontwerp & ontwikkeling. Waarden waarderen en verbeteren; Job is een artiest in awareness en achievement.

Met behulp van een multi-disciplinair team van 25 unieke teamleden, gaat hij vooruitstrevend, doelgericht en met een eigen duidelijke visie te werk. Een sterk imago met eigen uitstraling, oorspronkelijk, veelzijdig portfolio en een gezonde, dedicated en uitgebalanceerde lifestyle. Zijn grote passie voor auto’s vertaalde zich van speelgoed verzameling naar kleurrijk wagenpark en via Youtube video’s tot het organiseren van Nederlands’ grootste car-events. Zijn eigen Full Colour Innercircle shows zijn top-notch en maanden vooraf uitverkocht. La Fuente zijn fan-base, engagement, branding, voldoening en omzet maken een sterke groei mee. Per jaar reist hij meer dan een half miljoen km af in alleen al Europa en gaan er meer dan 3 miljoen handen met hem de lucht in.

Job is zijn eigen merk, La Fuente, welke hij 24 uur per dag naleeft. Hij spreekt een taal waar je gelukkig van wordt. Hij is pragmatisch optimistisch, een energieke inspirator die dromen najaagt met daden en is uitgegroeid tot een feel-good-merk met dedicated fans over de hele wereld. 

 

“MIJN TIP, NIET DOEN”
“VAN SUCCESLEEG NAAR SUCCESVOL”  
“DE MEEST GEBOEKTE PLAATJESDRAAIER UIT HEEL DE STRAAT”  
“ANTWOORD OP COVID: RECORD-BREKENDE NR.1 HIT” 
“BOVEN- EN ONDERNEMER” 
“VAN SPEELGOED NAAR ECHTE FERRARI”
“COACH EN CO”

“TUTUTUUTUTUTUUUU”
“JOB EN LA FUENTE HET SAMENSPEL” 
“VAN YOUTUBE NAAR DE GROOTSTE AUTO-EVENTS”
“HET KOST JE ALLES”
“MAAR BELOONT JE MET NOG VEEL MEER”
“KOMKOMMERS EN KWAMKWAMMERS”
“THE RECORD MAKING, AND RECORD BREAKING”