Mike Boddé Trio

Blue Note ClubSessions
za 7 jan ’23 17:00 uur
za 7 jan ’23
17:00 uur
  • za 7 jan ’23
    17:00 uur
    Meneer Frits
    Geweest

Mike Boddé presenteert zijn beste jazzstukken. Soms leunend tegen de pop aan, soms meer tegen de klassieke muziek, maar altijd jazzy. Hij wordt begeleid door Niels Tausk op bas en trompet, en saxofonist Tom Beek. Tussendoor legt Mike hier en daar uit waar de ideeën vandaan kwamen. Ook draagt hij een spectaculaire bloes, met barokke motieven, die soms meer naar de pop leunen, maar hier en daar tamelijk klassiek aandoen. Hij gaat niet te veel geestige terzijdes plaatsen, want hij is trots op deze stukken. Je begrijpt het: het wordt een niet te missen Blue Note ClubSession, vol met quirky works deze zaterdag.

Op de zaterdagmiddag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij de Blue Note ClubSessions. In Meneer Frits gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top live muziek.


Blue Note ClubCard
Voor € 75,- koop je een Blue Note ClubCard die je toegang geeft tot maar liefst 10 Blue Note ClubSessions. Dat is € 25,- korting ten opzichte van losse tickets. Deze ClubCard is geldig voor het seizoen 2022/2023 en kun je hier bestellen. Je kunt de ClubCard ophalen bij het ticketbureau op vertoon van je bestelbevestiging.


Tijdschema 
De deuren van Meneer Frits openen om 16:00 uur, dan kun je alvast genieten van een drankje en een jazz-DJ. Het live concert start om 17:00 en zal tot 18:15 uur duren. Om het geheel goed af te sluiten, draait de jazz-DJ tot 19:00.  

Blijf op de hoogte van alle updates van dit concert en meld je aan op het Facebook Event

Bekijk Facebook Event