Michiel Stekelenburg Trio Onoda

Blue Note ClubSessions
za 14 jan ’23 17:00 uur


Michiel Stekelenburg – elektrische gitaar
Arno Krijger – Hammond B3 orgel
Jasper van Hulten – drums

za 14 jan ’23
17:00 uur
  • za 14 jan ’23
    17:00 uur
    Meneer Frits
    Geweest

Gitarist en componist Michiel Stekelenburg is geen onbekende in de Nederlandse moderne jazzscene. Zijn tweede album Layers kwam zelfs binnen op nummer 1 van de iTunes Jazzlijst.  

Vakblad Gitarist complimenteert hem door te schrijven over ‘Luisterrijke, doordacht opgezette stukken die prettig in het gehoor liggen en niet zouden misstaan op een album van Michael Brecker,’ en het invloedrijke Amerikaanse All About Jazz zegt: ‘An excellent, varied set of contemporary jazz. Stekelenburg shines as composer and guitarist, and his fine band never fails to deliver.’

 

Met organist Arno Krijger en drummer Jasper van Hulten komt Stekelenburg nu terug met het specifieke Hammondgeluid in combinatie met de energieke drums en rauwe, maar warme gitaarklanken brengt het trio dynamische en sferische composities. Het zoekt naar raakvlakken met hedendaagse muziek, maar is ook niet vies van een flinke dosis rauwe energie!

Op de zaterdagmiddag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij de Blue Note ClubSessions. In Meneer Frits gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top live muziek.


Blue Note ClubCard
Voor € 75,- koop je een Blue Note ClubCard die je toegang geeft tot maar liefst 10 Blue Note ClubSessions. Dat is € 25,- korting ten opzichte van losse tickets. Deze ClubCard is geldig voor het seizoen 2022/2023 en kun je hier bestellen. Je kunt de ClubCard ophalen bij het ticketbureau op vertoon van je bestelbevestiging.


Tijdschema 
De deuren van Meneer Frits openen om 16:00 uur, dan kun je alvast genieten van een drankje en een jazz-DJ. Het live concert start om 17:00 en zal tot 18:15 uur duren. Om het geheel goed af te sluiten, draait de jazz-DJ tot 19:00.  

Blijf op de hoogte van alle updates van dit concert en meld je aan op het Facebook Event.

Bekijk Facebook Event