Jared Grant & Band

Blue Note ClubSessions
za 21 jan ’23 17:00 uur
za 21 jan ’23
17:00 uur
  • za 21 jan ’23
    17:00 uur
    Meneer Frits
    Geweest

Als je aan Jared Grant denkt, denk je aan SOUL! Met zijn veelzijdige stem, gulle lach en strakke dansmoves verovert hij keer op keer de harten van het publiek. Jared was te zien bij ‘MATTHIJS GAAT DOOR’ als onderdeel van de Sven Hammond Big Band op, reist hij de theaters af met het Amsterdam Funk Orchestra met ‘Tribute to JAMES BROWN’ en tourt door het land door met de R&B Oldskool shows van John Williams. Samen met zijn vijfkoppige band komt Jared voor een speciaal optreden naar Blue Note ClubSessions en reken er maar op dat het dak eraf gaat.

Op de zaterdagmiddag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij de Blue Note ClubSessions. In Meneer Frits gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top live muziek.


Blue Note ClubCard
Voor € 75,- koop je een Blue Note ClubCard die je toegang geeft tot maar liefst 10 Blue Note ClubSessions. Dat is € 25,- korting ten opzichte van losse tickets. Deze ClubCard is geldig voor het seizoen 2022/2023 en kun je hier bestellen. Je kunt de ClubCard ophalen bij het ticketbureau op vertoon van je bestelbevestiging.


Tijdschema 
De deuren van Meneer Frits openen om 16:00 uur, dan kun je alvast genieten van een drankje en een jazz-DJ. Het live concert start om 17:00 en zal tot 18:15 uur duren. Om het geheel goed af te sluiten, draait de jazz-DJ tot 19:00.  

Blijf op de hoogte van alle updates van dit concert en meld je aan op het Facebook Event.

Bekijk Facebook Event