Under The Surface

Blue Note ClubSessions
za 4 feb ’23 17:00 uur


Sanne Rambags – zang & teksten 
Bram Stadhouders – gitaar & composities 
Joost Lijbaart – drums en organisatie 
Lennart Heyndels – contrabas, basgitaar, zang 
Annabel Laura – gitaar, lier, keyboards, percussie, zang

za 4 feb ’23
17:00 uur
  • za 4 feb ’23
    17:00 uur
    Meneer Frits
    Geweest

Under The Surface is als trio al jaren een graag geziene gast bij Blue Note ClubSessions; voor de live presentatie van hun nieuwe album Miin Triuwa treedt de band aan in een speciale grote bezetting. Sinds de oprichting van Under The Surface in 2015 heeft de band internationaal veel succes geoogst.

 

Van Afrika tot Zuid-Amerika, Azië, het Midden-Oosten tot in de uithoeken van Europa: overal speelt het trio voor uitverkochte zalen. Geïnspireerd door de vele reizen en culturen waarmee de groep in aanraking kwam, ontwikkelden zij een unieke improvisatietaal, een combinatie tussen jazz, folk, etnische en elektronische muziek. Met Miin Triuwa begeeft Under The Surface zich op een nieuwe muzikale reis met composities van gitarist Bram Stadhouders. Hij schreef een suite van acht stukken waarin de karakters en kwaliteiten van de bandleden boven zichzelf uitstijgen.

 

De improvisaties die immer aan verandering onderhevig zijn en die de groep zo karakteristiek maken, worden nu gevat in een stevig muzikaal statement dat laat horen waar de band voor staat. In plaats van op reis te gaan naar andere werelden, keek de groep met dit project naar binnen en onderzocht hoe hun eigen roots invloed hebben op hun muziek. Dit wordt een betoverend optreden, zoveel is zeker.

Op de zaterdagmiddag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij de Blue Note ClubSessions. In Meneer Frits gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top live muziek.


Blue Note ClubCard
Voor € 75,- koop je een Blue Note ClubCard die je toegang geeft tot maar liefst 10 Blue Note ClubSessions. Dat is € 25,- korting ten opzichte van losse tickets. Deze ClubCard is geldig voor het seizoen 2022/2023 en kun je hier bestellen. Je kunt de ClubCard ophalen bij het ticketbureau op vertoon van je bestelbevestiging.


Tijdschema 
De deuren van Meneer Frits openen om 16:00 uur, dan kun je alvast genieten van een drankje en een jazz-DJ. Het live concert start om 17:00 en zal tot 18:15 uur duren. Om het geheel goed af te sluiten, draait de jazz-DJ tot 19:00.  

Blijf op de hoogte van alle updates van dit concert en meld je aan op het Facebook Event.

Bekijk Facebook Event