Steiger

Eindeloos avontuurlijke composities
Blue Note ClubSessions
za 25 feb ’23 17:00 uur


Gilles Vandecaveye - piano, keyboards 
Kobe Boon - bass 
Simon Raman - drums 

za 25 feb ’23
17:00 uur
  • za 25 feb ’23
    17:00 uur
    Meneer Frits
    Geweest

In Nederland floreert de jonge jazz scene als nooit tevoren maar ook in Vlaanderen zijn tal van jonge bands actief die de grenzen van wat jazz anno nu mag zijn voortdurend verder oprekken. Steiger is een jong jazztrio uit het Belgische Gent.

Drie muzikanten met een eigenzinnige liefde voor muziek treden in gesprek via zelfgeschreven composities en vrije improvisaties. Evenwaardig staan ze naast elkaar en trekken de luisteraar mee in hun speelse en filosofische ontdekkingstochten doorheen jazz, rock, improvisatie, elektronische en klassieke muziek.

Steiger is reeds acht jaar actief en heeft twee goed ontvangen albums op hun naam staan. Als er iets is dat de band uitstraalt, is het wel dat ze zich niet in een hokje laten stoppen. Het wordt één groot avontuur bij Blue Note ClubSessions, zoveel is zeker.

Op de zaterdagmiddag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij de Blue Note ClubSessions. In Meneer Frits gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top live muziek.


Blue Note ClubCard

Voor € 75,- koop je een Blue Note ClubCard die je toegang geeft tot maar liefst 10 Blue Note ClubSessions. Dat is € 25,- korting ten opzichte van losse tickets. Deze ClubCard is geldig voor het seizoen 2022/2023 en kun je hier bestellen. Je kunt de ClubCard ophalen bij het ticketbureau op vertoon van je bestelbevestiging.


Tijdschema

De deuren van Meneer Frits openen om 16:00 uur, dan kun je alvast genieten van een drankje en een jazz-DJ. Het live concert start om 17:00 en zal tot 18:15 uur duren. Om het geheel goed af te sluiten, draait de jazz-DJ tot 19:00.


Facebook event

Blijf op de hoogte van alle updates van dit concert en meld je aan op het Facebook event:

Bekijk Facebook event