Philippe Lemm Trio

Virtuoos spel en spannende composities
Blue Note ClubSessions
za 4 mrt ’23 17:00 uur


Sharik Hassan - Piano 
Jeff Koch - Bass 
Philippe Lemm - Drums 

za 4 mrt ’23
17:00 uur
  • za 4 mrt ’23
    17:00 uur
    Meneer Frits
    Geweest

De Nederlandse drummer Philippe Lemm keert voor even terug uit de VS voor een aantal concerten met zijn New Yorkse trio. Lemm studeerde in 2009 af aan het Conservatorium van Amsterdam en vertrok daarna naar New York om er als eerste Nederlandse drummer een mastertitel te halen aan de prestigieuze Manhattan School of Music. Daar ontstond ook zijn pianotrio waarmee hij nu weer naar Eindhoven komt. Het trio laat zich muzikaal dan ook niet kaderen. Jazz en improvisatie vormen de basis, maar rock en klassiek zijn net zo goed van grote invloed. Verwacht virtuoos spel en spannende composities.

Op de zaterdagmiddag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij de Blue Note ClubSessions. In Meneer Frits gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top live muziek.


Blue Note ClubCard

Voor € 75,- koop je een Blue Note ClubCard die je toegang geeft tot maar liefst 10 Blue Note ClubSessions. Dat is € 25,- korting ten opzichte van losse tickets. Deze ClubCard is geldig voor het seizoen 2022/2023 en kun je hier bestellen. Je kunt de ClubCard ophalen bij het ticketbureau op vertoon van je bestelbevestiging.


Tijdschema

De deuren van Meneer Frits openen om 16:00 uur, dan kun je alvast genieten van een drankje en een jazz-DJ. Het live concert start om 17:00 en zal tot 18:15 uur duren. Om het geheel goed af te sluiten, draait de jazz-DJ tot 19:00.


Facebook event

Blijf op de hoogte van alle updates van dit concert en meld je aan op het Facebook event:

Bekijk Facebook event