Ian Cleaver's Moneytree Unti Puki

BIM 50 presents
Blue Note ClubSessions
za 25 mrt ’23 17:00 uur


Ian Cleaver – trompet 
Ben van Gelder -altsax 
Jesse van Ruller- gitaar 
Jos Machtel - contrabas  
Han Bennink – drums 

za 25 mrt ’23
17:00 uur
  • za 25 mrt ’23
    17:00 uur
    M by Muziekgebouw Eindhoven

BIM (de Beroepsvereniging van Improviserende Musici) bestaat 50 jaar. Voor het lustrumjaar vroeg het BIM-bestuur vijf bandleiders ieder een intergenerationele band op te richten en nieuwe composities te schrijven, waaronder trompettist Ian Cleaver die een ware all star band om zich heen verzamelde voor dit project.

 

Ian Cleaver woont en studeert in Amsterdam en New York. De muziek die hij schreef voor het BIM50-project is een mengelmoes van alle verschillende klanken en melodieën die hij in 25 jaar tot zich heeft genomen. Cleaver hoopt dat de Amerikaanse jazztraditie, die hij van jongs af aan koestert, terug te horen is in zijn werk. Daarnaast komen ook recentere nieuwe interesses als Braziliaanse muziek terug in zijn compositie. 

Blijf op de hoogte van al het leuks dat je te wachten staat en meld je aan op het Facebook Event. 

Bekijk het Facebook Event

Op de zaterdagmiddag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij de Blue Note ClubSessions. In Meneer Frits gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top live muziek.


Blue Note ClubCard

Voor € 75,- koop je een Blue Note ClubCard die je toegang geeft tot maar liefst 10 Blue Note ClubSessions. Dat is € 25,- korting ten opzichte van losse tickets. Deze ClubCard is geldig voor het seizoen 2022/2023 en kun je uitsluitend bij ons Ticketbureau bestellen.


Tijdschema

De deuren van Meneer Frits openen om 16:00 uur, dan kun je alvast genieten van een drankje en een jazz-DJ. Het live concert start om 17:00 uur en zal tot 18:15 uur duren. Om het geheel goed af te sluiten, draait de jazz-DJ tot 19:00 uur.