Floris Kappeyne Trio

Authentieke jazzsound
Blue Note ClubSessions
za 8 apr ’23 17:00 uur


Floris Kappeyne - piano en synthesizer
Tijs Klaassen - contrabas
Wouter Kühne - drums

za 8 apr ’23
17:00 uur
  • za 8 apr ’23
    17:00 uur
    M by Muziekgebouw Eindhoven

Het Floris Kappeyne Trio is in 2015 opgericht door pianist Floris Kappeyne. Het trio ontmoette elkaar in hun vroege tienerjaren en is sindsdien blijven spelen. Na het uitbrengen van hun debuutalbum 'Interchange' in 2017, bracht het trio in 2019 het album 'Synesthesia' uit. Er is inmiddels veel nieuw materiaal gecomponeerd voor het nieuwe album 'Closer' dat dit jaar verschijnt en dat gaan we zeker horen bij deze Blue Note Club Sessions.

Blijf op de hoogte van al het leuks dat je te wachten staat en meld je aan op het Facebook Event.

Bekijk het Facebook Event

Op de zaterdagmiddag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij de Blue Note ClubSessions. In Meneer Frits gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top live muziek.


Blue Note ClubCard

Voor € 75,- koop je een Blue Note ClubCard die je toegang geeft tot maar liefst 10 Blue Note ClubSessions. Dat is € 25,- korting ten opzichte van losse tickets. Deze ClubCard is geldig voor het seizoen 2022/2023 en kun je uitsluitend bij ons Ticketbureau bestellen.


Tijdschema

De deuren van Meneer Frits openen om 16:00 uur, dan kun je alvast genieten van een drankje en een jazz-DJ. Het live concert start om 17:00 uur en zal tot 18:15 uur duren. Om het geheel goed af te sluiten, draait de jazz-DJ tot 19:00 uur.