© Joris Robben

Supermoon

Blue Note ClubSessions
za 15 apr ’23 17:00 uur
za 15 apr ’23
17:00 uur

Deze band moet je beleefd hebben! Supermoon maakt aanstekelijke 70’s funkmuziek en haalt invloeden uit bands als 'Sly And the Family Stone' en 'Parliament'. Het resultaat is een buitenaardse combinatie van dikke grooves, ijzersterke harmonieën en een dosis aanstekelijke accenten die je in een rap tempo om de oren vliegen.

Na twee EP’s, zo’n 150 shows, airplay op landelijke radio, een uitverkochte release show in Melkweg Amsterdam en support shows voor Average White Band en UB40 is het tijd voor het debuutalbum. Verwacht uptempo funk van de bovenste plank waarin de vrolijke en dansbare muziek op een toffe manier contrasteert met de betekenisvolle teksten van frontman Daan Krakers. Kortom: uit je dak deze middag!

Op de zaterdagmiddag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij de Blue Note ClubSessions. In Meneer Frits gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top live muziek.


Blue Note ClubCard

Voor € 75,- koop je een Blue Note ClubCard die je toegang geeft tot maar liefst 10 Blue Note ClubSessions. Dat is € 25,- korting ten opzichte van losse tickets. Deze ClubCard is geldig voor het seizoen 2022/2023 en kun je hier bestellen. Je kunt de ClubCard ophalen bij het ticketbureau op vertoon van je bestelbevestiging.


Tijdschema

De deuren van Meneer Frits openen om 16:00 uur, dan kun je alvast genieten van een drankje en een jazz-DJ. Het live concert start om 17:00 en zal tot 18:15 uur duren. Om het geheel goed af te sluiten, draait de jazz-DJ tot 19:00.


Facebook event

Blijf op de hoogte van alle updates van dit concert en meld je aan op het Facebook event:

Bekijk Facebook event