© Vijay Slager

Efraïm Trujillo Quartet: Slow Your Roll

Blue Note ClubSessions
za 29 apr ’23 17:00 uur
za 29 apr ’23
17:00 uur

Na eerdere legendarische concerten met The Preacher Men, keert Edison winnaar Efraïm Trujillo terug naar Blue Note ClubSessions met een nieuw project: ‘Slow Your Roll’ - Een hommage aan de tenorsaxofoon met twaalf nieuwe en originele stukken geïnspireerd door Wayne Shorter, Sonny Rollins, John Coltrane en Joe Henderson die allen de veelzijdigheid van de tenorsaxofoon laten horen.

 

Samen met zijn 'Ploctones' maatje Jeroen Vierdag op bas, supertalenten Sjoerd van Eijck (Mudita) op piano en Dirk de Nijs (De Raad van Toezicht) op drums brengt Edison winnaar Efraïm Trujillo een hommage aan zijn favoriete tenorsaxofonisten. We gaan er met volle teugen van genieten.

Op de zaterdagmiddag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij de Blue Note ClubSessions. In Meneer Frits gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top live muziek.


Blue Note ClubCard

Voor € 75,- koop je een Blue Note ClubCard die je toegang geeft tot maar liefst 10 Blue Note ClubSessions. Dat is € 25,- korting ten opzichte van losse tickets. Deze ClubCard is geldig voor het seizoen 2022/2023 en kun je hier bestellen. Je kunt de ClubCard ophalen bij het ticketbureau op vertoon van je bestelbevestiging.


Tijdschema

De deuren van Meneer Frits openen om 16:00 uur, dan kun je alvast genieten van een drankje en een jazz-DJ. Het live concert start om 17:00 en zal tot 18:15 uur duren. Om het geheel goed af te sluiten, draait de jazz-DJ tot 19:00.


Facebook event

Blijf op de hoogte van alle updates van dit concert en meld je aan op het Facebook event:

Bekijk Facebook event