© Tijmen de Nooy

kotokid

Een samensmelting van jazz-fusion en moderne R&B
Blue Note ClubSessions
za 22 apr ’23 17:00 uur


kotokid - bas, synths, sequences
Maarten Cima - gitaar
Jonathan Szegedi - drums 

za 22 apr ’23
17:00 uur
  • za 22 apr ’23
    17:00 uur
    Meneer Frits
    Geweest

Blue Note ClubSessions heeft al jaren een neus voor nieuw talent en met trots presenteren we in dat kader de Amsterdamse producer en multi-instrumentalist Freek Mulder a.k.a. kotokid die zijn debuut maakt in Eindhoven. Het optreden in triobezetting staat in het teken van de presentatie van de eerste EP Fledge.

 

Na jarenlange ervaring als bassist en producer is het voor Freek Mulder tijd om zijn eigen muziek uit te brengen. Door analoge synthesizers, drumcomputers en samplers te combineren met live drums, gitaar en basgitaar, creëert hij een dynamische samensmelting van '80's jazz-fusion en moderne alternatieve R&B/ hiphop. Kijk niet raar op als je invloeden hoort van Weather Report; het werk van deze pioniers vormt één van de vele inspiratiebronnen van Mulder.

Blijf op de hoogte van al het leuks dat je te wachten staat en meld je aan op het Facebook Event. 

Bekijk het Facebook Event

Op de zaterdagmiddag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij de Blue Note ClubSessions. In Meneer Frits gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top live muziek.


Blue Note ClubCard

Voor € 75,- koop je een Blue Note ClubCard die je toegang geeft tot maar liefst 10 Blue Note ClubSessions. Dat is € 25,- korting ten opzichte van losse tickets. Deze ClubCard is geldig voor het seizoen 2022/2023 en kun je uitsluitend bij ons Ticketbureau bestellen.


Tijdschema

De deuren van Meneer Frits openen om 16:00 uur, dan kun je alvast genieten van een drankje en een jazz-DJ. Het live concert start om 17:00 uur en zal tot 18:15 uur duren. Om het geheel goed af te sluiten, draait de jazz-DJ tot 19:00 uur.