Kris Berry & Band

Caribisch-Nederlandse neo-soul zangeres
Blue Note ClubSessions
za 20 mei ’23 17:00 uur
za 20 mei ’23
17:00 uur
  • za 20 mei ’23
    17:00 uur
    M by Muziekgebouw Eindhoven

Na lange tijd doet de Caribisch-Nederlandse neo-soul zangeres Kris Berry weer eens Blue Note ClubSessions aan. En er is een aanleiding: met haar nieuwe album NOW (Namelessly Objectifying Wonder) schrijft ze één van haar meest persoonlijke muziekprojecten op haar naam.

 

NOW is een album met een subtiele, spirituele ondertoon. Berry's debuutalbum verscheen in 2012 en ze deed al shows in onder andere Paradiso en op het indrukwekkende North Sea Jazz Festival. Het album Lovestruck Puzzles met bevriende producer Perquisite werd genomineerd voor ‘Beste Album’ door 3FM. Het daarop volgende album Berry Street opende internationaal de deuren. De nieuwe liedjes van NOW staan centraal tijdens dit bijzondere optreden waarbij Kris begeleid wordt door een all star band.

Blijf op de hoogte van al het leuks dat je te wachten staat en meld je aan op het Facebook Event. 

Bekijk het Facebook Event

Op de zaterdagmiddag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij de Blue Note ClubSessions. In Meneer Frits gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top live muziek.


Blue Note ClubCard

Voor € 75,- koop je een Blue Note ClubCard die je toegang geeft tot maar liefst 10 Blue Note ClubSessions. Dat is € 25,- korting ten opzichte van losse tickets. Deze ClubCard is geldig voor het seizoen 2022/2023 en kun je hier bestellen. Je kunt de ClubCard ophalen bij het ticketbureau op vertoon van je bestelbevestiging.


Tijdschema

De deuren van Meneer Frits openen om 16:00 uur, dan kun je alvast genieten van een drankje en een jazz-DJ. Het live concert start om 17:00 uur en zal tot 18:15 uur duren. Om het geheel goed af te sluiten, draait de jazz-DJ tot 19:00 uur.