Monique Klemann & Band

Funky, jazzy en groovy sound
Blue Note ClubSessions
za 27 mei ’23 17:00 uur
za 27 mei ’23
17:00 uur
  • za 27 mei ’23
    17:00 uur
    M by Muziekgebouw Eindhoven

Zangeres Monique Klemann is sinds eind jaren tachtig niet weg te denken uit de Nederlandse muziek-scene. Met haar band Loïs Lane scoorde ze grote hits en succesalbums en met Prince toerde ze door Europa.

 

Hoe veelzijdig ze is blijkt wel uit de jazzy en groovy sound die ze liet horen op haar solo albums de laatste jaren. Haar derde album Lovers In Motion werd geproduceerd door J.B. Meijers. De funky songs van dat album zullen zeker voorbijkomen tijdens dit optreden met haar band voor Blue Note ClubSessions afgewisseld met de classics die haar zo dierbaar zijn.

Blijf op de hoogte van al het leuks dat je te wachten staat en meld je aan op het Facebook Event. 

Bekijk het Facebook Event

Op de zaterdagmiddag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij de Blue Note ClubSessions. In Meneer Frits gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top live muziek.


Blue Note ClubCard

Voor € 75,- koop je een Blue Note ClubCard die je toegang geeft tot maar liefst 10 Blue Note ClubSessions. Dat is € 25,- korting ten opzichte van losse tickets. Deze ClubCard is geldig voor het seizoen 2022/2023 en kun je uitsluitend bij ons Ticketbureau bestellen.


Tijdschema

De deuren van Meneer Frits openen om 16:00 uur, dan kun je alvast genieten van een drankje en een jazz-DJ. Het live concert start om 17:00 uur en zal tot 18:15 uur duren. Om het geheel goed af te sluiten, draait de jazz-DJ tot 19:00 uur.