Carel Kraayenhof Ensemble

do 31
mei
  • do 31 mei
    20:15
    Kleine Zaal
    Geweest

Liefhebbers van tango en aanverwante muziek opgelet: dit is de laatste kans om bandoneonist Carel Craayenhof met zijn ensemble te zien optreden. Met deze toernee viert het zeskoppige gezelschap hun 30-jarige jubileum én neemt men afscheid.

Het Carel Kraayenhof Ensemble is een begrip op de nationale en internationale podia met een combinatie van intense lyriek, stuwende ritmes en harmonieus samenspel. Carel Craayenhof werd wereldberoemd door zijn optreden op het huwelijk van ons koninklijk paar met 'Adios Noniño'. Drama, overtuiging, energie en vreugde kenmerken de concerten van dit hechte ensemble. Hier staan musici die muziek maken als noodzaak ervaren. Het Carel Kraayenhof Ensemble heeft zich gespecialiseerd in de Tango Nuevo en de spannende wereld tussen klassieke muziek en wereldmuziek. De composities van Astor Piazzolla, de geestelijk vader van de Tango Nuevo, zijn een onlosmakelijk deel van het programma van het Carel Kraayenhof Ensemble. Ook brengt het ensemble nieuw gecomponeerde muziek van onder anderen Kraayenhof en de Argentijnse pianist en componist Juan Pablo Dobal ten gehore.

Vanaf 19:15 bent u van harte welkom in de stadsfoyer van Muziekgebouw Eindhoven voor een Tangosalon in samenwerking met Tipo Tango.

Casper Rila
Casper Rila

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten