Govert de Roos
Wegens groot succes afgelopen jaar weer terug

4 Jaargetijden met Angela Schijf (6+)

Vivaldi Consort

Angela Schijf
Vivaldi Consort – spel
Imme Dros - tekst

za 29 dec ’18
19:30 uur
  • za 29 dec ’18
    19:30 uur
    Grote zaal
    Geweest
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Angela Schijf en haar orkest zijn terug! Vorig jaar veroverden ze de harten van vele kinderen én hun ouders met deze muzikale theatervoorstelling.

Ontdek samen met één van de meest geliefde actrices van ons land een hoogtepunt uit de klassieke muziek: De Vier Jaargetijden van Vivaldi. Angela Schijf en haar orkest nemen je mee op een avontuurlijke reis, dwars door een barre winter, een sprankelende lente, een verzengende zomer en een onstuimige herfst. De gevierde kinderboekenschrijfster Imme Dros schreef voor deze voorstelling een spannend sprookje. Twee zusjes, de één braaf, de ander brutaal, belanden in de wondere wereld van Vrouw Holle. Hoe kijk je naar de wereld om je heen? Wil je het mooie of het lelijke zien? En, als het er echt op aan komt, is het dan wel zo handig om altijd maar braaf te zijn?

Bekijk Facebook event

Wil jij op de hoogte blijven van de kinder- en pannenkoekconcerten? Meld je dan hier aan voor de kids-nieuwsbrief.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie