Amanda Shires

Take It Like A Man Tour
zo 25 jun ’23 20:15 uur
zo 25 jun ’23
20:15 uur
  • zo 25 jun ’23
    20:15 uur
    Paterskerk (DOMUSDELA)

De Grammy Award-winnende zangeres, singer-songwriter en multi-instrumentalist Amanda Shires heeft een buitengewone carrière gemaakt door haar diepste instincten en passies te volgen. Sinds ze op jonge leeftijd van 15 begon met viool spelen bij de legendarische Texas Playboys, heeft ze haar verfijnde songwriting en grenzeloze originaliteit gebracht naar een reeks van kritisch geprezen solo albums, samengewerkt met mensen als John Prine en Justin Townes Earle, getourd met acts als Todd Snider, en de prijs Emerging Artist of the Year van de Americana Music Association (AMA) in 2017 gewonnen.

Amanda is lid van Jason Isbell's 400 Unit en oprichter van The Highwomen - een supergroep waarin ze optreedt samen met Maren Morris, Natalie Hemby en Brandi Carlile. De band behaalde de eerste plaats op Billboard's Top Country Albums chart met hun titelloze debuut uit 2019.


Support act: Jarrod Dickenson

Jarrod Dickenson is een gitarist, zanger, songwriter en producer, oorspronkelijk uit Waco, Texas, nu gevestigd in Nashville. Zijn twee albums, The Lonesome Traveler en Ready the Horses, samen met zijn EP, Under A Texas Sky hebben hem lovende kritieken en een toegewijd publiek aan beide zijden van de Atlantische Oceaan opgeleverd. Dickenson tourt door heel Europa en de VS en heeft het podium gedeeld met legendarische artiesten als Bonnie Raitt, Don McLean, The Waterboys, Jools Holland, Jimmie Vaughan en nu ook Amanda Shires!


Vrije plaatskeuze

Dit concert heeft enkel zitplaatsen, wel zijn deze ongeplaceerd. Je kunt zelf een plek uitkiezen o.b.v. de beschikbare plekken op de avond zelf.