do 27 dec ’18 13:00 uur - 17:00 uur

Pannenkoekfestival (2+)

Neem de kleinsten mee naar hun allereerste festival
do 27 dec ’18
13:00 uur - 17:00 uur
  • do 27 dec ’18
    13:00 uur - 17:00 uur
    Zalen en foyers
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Het jaarlijkse Pannenkoekfestival is een compleet programma voor kinderen van 2 tot 7 jaar met hun papa’s, mama’s, opa’s en oma’s! Dit jaar hebben we het Kinderpopconcert van Jelle Amersfoort én het interactieve liedjesprogramma Apennoten met Nienke van den Berg, bekend van Zappelin/NPO3.

Presentator Nol Havens van VOF De Kunst zorgt ervoor dat je je thuis voelt en zingt met de kleine bezoekers het Pannenkoekenlied.

Kinderpopconcert
Tijdens het Kinderpopconcert hoor je bekende en nieuwe kinderliedjes in een stoer popjasje. Wel eens een peuter, wild zwaaiend met zijn fopspeen, zien headbangen? Of een 3-jarige onbevreesd zien stagediven? Het zou zomaar kunnen bij het Kinderpopconcert van zanger/presentator Jelle Amersfoort en zijn liveband. Geniet samen met zingende ouders en opa’s en oma’s van stoere lichtshows en vette gitaarsolo’s.

Apennoten - Zoveel Kleuren
Apennoten speelt Zoveel Kleuren, een interactieve en educatieve muziekvoorstelling voor de allerkleinsten. In deze show komen allerlei liedjes voorbij uit het programma Apennoten van Zappelin/NPO3, gespeeld door keyboard en gitaar, bas of ukelele. En het leuke is: de kinderen kunnen met élk liedje meedoen én leren over muziek. Hoe? Door mee te zingen, spelen of te dansen. Tussen de liedjes door vertelt Nienke van den Berg (jarenlang het gezicht van Zappelin) verhaaltjes en zoekt ze steeds contact met de bezoekertjes. Bij sommige liedjes worden kinderen zelfs uitgenodigd op het podium.


In de grote zaal kan er in de Kinderdisco gedanst worden op de leukste liedjes en in de foyer gaan we Schminken & Spelen!


Programma

13.00 - 14.15 uur     Pannenkoeken eten met Nol Havens
14.15 - 15.15 uur      Kinderpopconcert met Jelle Amersfoort (kleine zaal)
16.00 - 16.45 uur    Apennoten (kleine zaal)
 

13.00 - 16.00 uur    Kinderdisco (grote zaal)
                                Schmink & Spelen (foyer)
 

Bekijk Facebook event


Het Pannenkoekfestival komt voort uit onze Pannenkoekconcerten. Elke maand komen er in de Stadsfoyer van het Muziekgebouw bijna 200 kinderen met hun (groot-) ouders genieten van een speciaal kinderconcert, mét voor iedereen een pannenkoek! In de kerstvakantie pakken we groots uit met het Pannenkoekfestival.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie