zo 4 feb ’18 14:15 uur

VOF de Kunst (4+)

Vanaf hier nog vijf kwartier!
zo 4 feb ’18
14:15 uur
  • zo 4 feb ’18
    14:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

">

Het was ooit bedoeld als een eenmalig eerbetoon aan het oeuvre van Annie M.G. Schmidt, maar leidt inmiddels een heel eigen leven: VOF de KUNST, de eerste band met popmuziek voor kinderen. Live laten ze ook ouders en opa en oma swingen. De heren speelden drie seizoenen mee in Sesamstraat en brachten een reeks kindercd’s uit, zoals ‘Dikkertje Dap‘ (3x platina) en ‘De Lapjeskat‘. En daarnaast zijn 'Eén Kopje Koffie' en 'Suzanne' hun grootste hits.

Nu zijn de Brabanders terug in Eindhoven met kinderpopconcert Vanaf hier nog vijf kwartier! met een selectie uit het VOF kinderrepertoire, samen met speciale gasten, waaronder de jonge jazz-zangeres Kim Hoorweg. De rode draad is een bezoek aan het leukste pretpark van Nederland. Zingen, dansen en samen wachten in de rij, wie wordt daarvan nou niet blij?

Line-up: Nol Havens – zang; Hans Klein – gitaar; Ocki Klootwijk – basgitaar; Johan Hendrikse – keyboards, piano; Mark Stoop - drums

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie