55e International Vocal Competition 's-Hertogenbosch

Finale
za 2 jul ’22 19:00 uur
za 2 jul ’22
19:00 uur
  • za 2 jul ’22
    19:00 uur
    Grote Zaal
    Geweest

Ontmoet de sterren van morgen! Van 24 juni t/m 2 juli dingen 70 deelnemers in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven mee naar de Opera | Oratorium prijzen zodat zij over een aantal jaren kunnen schitteren in de theaters en concertzalen van Amsterdam, Parijs, New York en Milaan. Beleef de finale van het 55e IVC Opera | Oratorium concours hier in Eindhoven op 2 juli!

Vanavond weten we wie met de Grand Prix ’s-Hertogenbosch naar huis gaat. Maestro Hartmut Haenchen dirigeert de philharmonie zuidnederland en de acht finalisten.

De jury zal de handen vol hebben om te bepalen aan wie ze de prijs gaan toekennen. U bepaalt wie de publieksprijs krijgt! Beleef de ontknoping van dit prachtige concours tijdens deze finale en ontmoet de sterren van morgen!

U kunt behalve de finale natuurlijk ook alle andere programma-onderdelen bijwonen van het 55e IVC Opera | Oratorium concours in de Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch van 25 juni tot en met 1 juli 2022. Bij aankoop van een passe-partout t.w.v. € 105, ontvangt u € 10 korting op een kaartje voor de finale hier in Eindhoven. 

Tijdens het juryberaad, ongeveer vanaf 21.30, uur verzorgt het restaurant Meneer Frits een buffet waarover u hier meer kunt lezen en plaatsen kunt reserveren. Daarna hoort u welke kandidaten gewonnen hebben.