Ligconcert: praam

Geniet liggend van bloedmooie pianomuziek
Sound & Silence
zo 10 sep ’23 20:15 uur
zo 10 sep ’23
20:15 uur
  • zo 10 sep ’23
    20:15 uur
    Paterskerk (DOMUSDELA)

Even ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven? De hectiek van de stad achter je laten en optimaal tot rust komen? Of gewoon lekker een avondje voor jezelf? Bezoek dan dit Sound & Silence-ligconcert. Dit ligconcert prikkelt je zintuigen - liggend luisteren geeft een andere dimensie aan het concertbezoek. Deze avondvullende beleving start met een op maat gemaakte theebeleving (verzorgd door Björn Cocu van Intelligentia Taste Rooms), met aansluitend meditatie- en yoga- oefeningen. Breng je eigen yogamatje, kussen of dekentje mee en kom heerlijk tot rust terwijl je van de muziek van praam geniet.

Meer weten over hoe deze ontspannende avond eruit ziet? Hier lees je er alles over. 

Ontdek hoe prachtige pianoklanken je tot rust brengen in deze video, opgenomen tijdens het Sound & Silence Ligconcert van Simeon Walker.  

Praam is een multidisciplinaire componist gevestigd in Utrecht. Zijn kunstzinnige expressie draait om het vastleggen van pure emotie, waardoor hij zijn publiek de mogelijkheid biedt om te voelen en los te komen van het denken en de hectiek van alledag. Zijn composities zijn rustgevend en verhalend, waarbij hij open akkoorden en tonen gebruikt om een sfeer van diepgang te creëren.

Op het podium wordt praam bijgestaan door celliste Laurence Graudeau en trompettist Antonio Glazkov, wat resulteert in een unieke luisterervaring die zich aanpast aan elke setting. Als luisteraar neemt praam je mee op een reis naar alle uithoeken van de wereld die hij heeft mogen aanschouwen. Zijn album 'Between Two Poles' is het resultaat van de natuur, cultuur en de bijbehorende verhalen die praam tijdens zijn reizen heeft ervaren en geabsorbeerd.