Chatlein i su Zumbi

Jazz met Curaçaose percussie en ritmes
Music Pass
za 30 sep ’23 17:00 uur


Vernon Chatlein, percussie
Lidrick Solognier, percussie
Marc Mangin, fluit en saxofoon
Nathan Klumperbeek, basgitaar
Tony Roe, piano

za 30 sep ’23
17:00 uur
  • za 30 sep ’23
    17:00 uur
    M by Muziekgebouw Eindhoven

Vernon Chatlein is een componist en percussionist met een grote veelzijdigheid aan muziekstijlen. Tijdens de pandemie is Vernon begonnen met een onderzoeksproject op Curaçao, waar hij oude muziek heeft verkend en daaruit nieuwe composities heeft gemaakt. In 2021 bracht hij het theaterstuk Voices from Letters: Imershón uit, als een eerbetoon aan zijn voorouders. Nu gaat hij verder met een nieuw project genaamd Chatlein i su Zumbi, waar hij traditionele percussie en ritmes uit Curaçao combineert met jazz, improvisatie en samples. Een mooie mix!

Music Pass houders kunnen geselecteerde plaatsen bestellen via de button 'tickets' bovenaan deze pagina. Heb je geen Music Pass? Bestel dan je tickets voor dit concert hier.

Blue Note ClubSessions

Om de zaterdag wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soulscene elkaar af in een ongedwongen clubsetting bij Blue Note ClubSessions. In M, de nieuwe zaal van Muziekgebouw Eindhoven, gaat ontmoeten hierbij optimaal samen met genieten van top livemuziek.


Blue Note ClubCard

Krijg je geen genoeg van Blue Note ClubSessions? Dan is de Blue Note ClubCard een uitkomst! Je bestelt hiermee 10 tickets voor 75 euro. Dat is 50 euro korting ten opzichte van losse tickets!

Op de Blue Note ClubCard zit een unieke code, waarmee je voorafgaand aan het concert een ticket boekt op onze website. De ClubCard zelf geeft geen toegang tot het concert. Belangrijk dus, dat je jouw ticket van tevoren bestelt. De Blue Note ClubCard is geldig voor alle Blue Note ClubSessions tot en met juli 2024 – het hele seizoen 2023/2024 dus.

Haal je de Blue Note ClubCard op bij ons ticketbureau? Vergeet dan niet de bestelbevestiging mee te nemen. Laat je de ClubCard liever thuisbezorgen? Dat is mogelijk tegen een meerprijs. 

Bestel de Blue Note ClubCard


Tijdschema

De deuren van M openen om 16:00 uur, dan kun je alvast genieten van een drankje en een jazz-DJ. Het live concert start om 17:00 uur en zal tot 18:15 uur duren. Om het geheel goed af te sluiten, draait de jazz-DJ tot 19:00 uur.