© Willem Schalekamp

In Holland staat een huis (2+)

Een feest van herkenning!
Music Pass
za 21 okt ’23 11:00 uur
za 21 okt ’23
11:00 uur
  • za 21 okt ’23
    11:00 uur
    M by Muziekgebouw Eindhoven

‘In Holland staat een huis’ is een feest van herkenning! Hoewel ‘bij mij thuis’ voor ieder kind een andere betekenis heeft, zijn Dirk’s huis-, tuin- en keukenliedjes voor iedereen herkenbaar. Vanuit zijn eigen huisje zingt en vertelt hij de leukste verhaaltjes voor de allerkleinsten, waarbij ook oudhollandse liedjes voorbijkomen. Aansluitend op het Kinderboekenweekthema heeft Dirk een nieuw liedje gemaakt over verschillende thuissituaties. Zing je mee? Luister hier naar de liedjes op Spotify!

Pannenkoekconcerten

Zijn jouw kids ook dol op pannenkoeken én houden ze van muziek? Dan zijn de pannenkoekconcerten in Muziekgebouw Eindhoven voor hen gemaakt! In Muziekgebouw Eindhoven vinden maandelijks leuke pannenkoekconcerten plaats. Hier kunnen de allerkleinsten genieten van een leuk kinderconcert én een verrukkelijke pannenkoek, die ze zelf mogen versieren! De pannenkoeken worden vanaf een uur voor aanvang van het concert geserveerd. De kinderpannenkoek zit bij de entreeprijs inbegrepen.

Music Pass houders kunnen geselecteerde plaatsen bestellen via de button 'tickets' bovenaan deze pagina. Heb je geen Music Pass? Bestel dan je tickets voor dit concert hier.