© Filip Van Roe

The Golden Glows

Smaakvolle songs met prachtige close harmony
Americana Mondays
ma 8 jan ’24 20:15 uur


Bram van Moorhem, zang, gitaar, songwriting, productie 
Nel Ponsaers, zang, piano, songwriting 
Katleen Scheir, zang  

ma 8 jan ’24
20:15 uur

The Golden Glows gebruikt sobere middelen om een wereld van tijdloze schoonheid te creëeren. Smaakvol gitaarwerk wordt gecombineerd met prachtige close harmony. Het is een driestemmige singer-songwriter plaat die een baken van hoop en warmte is in woelige tijden. Een album dat fluistert in een wereld die schreeuwt. Het nieuwe album 'Sunrise' biedt troost waar nodig en verwondering waar mogelijk. 'Sunrise' staat voor hoop, vernieuwing en nieuwe mogelijkheden. De nummers doen denken aan die van grote songschrijvers zoals Leonard Cohen, Nick Drake en Nick Cave.

The Golden Glows bekwaamden zich jarenlang in lang vervlogen americana, maar hebben zich de laatste jaren meer toegelegd op het eigen repertoire. Het resultaat daarvan hoor je op 'Sunrise', pure songs, diepgeworteld in de traditie. Verandering en transformatie is de rode draad en het komt in vele vormen en gedaanten. Een dromerige, poëtische plaat met een envoudige boodschap die zij ook live over willen brengen: elke dag kan een nieuw begin in het leven zijn. Via intrigerende beeldtaal en terugkerende symbolen - rivieren, sterren, namen, dromen of de zon zelf - geeft 'Sunrise' haar geheimen stukje bij beetje prijs.

Americana Mondays Card

Krijg je geen genoeg van Americana Mondays? Bestel dan de Americana Mondays Card! Je bestelt hiermee 10 tickets voor 100 euro. Dat is 50 euro korting ten opzichte van losse tickets!

Op de Americana Mondays Card zit een unieke code, waarmee je voorafgaand aan het concert een ticket boekt op onze website. De kaart zelf geeft geen toegang tot het concert. Belangrijk dus, dat je jouw ticket van tevoren bestelt. De Americana Mondays Card is geldig voor alle Americana Mondays tot en met juli 2024 – het hele seizoen 2023/2024 dus.

Haal je de Americana Mondays Card op bij ons ticketbureau? Vergeet dan niet de bestelbevestiging mee te nemen. Laat je de kaart liever thuisbezorgen? Dat is mogelijk tegen een meerprijs.

Bestel de Americana Mondays Card