Popkoor Kolok

Spotlight
ma 13 nov ’23 21:00 uur
ma 13 nov ’23
21:00 uur
  • ma 13 nov ’23
    21:00 uur
    Kleine Zaal

Kolok is al meer dan 40 jaar een begrip in de korenwereld in Helmond en omstreken. Ze hebben in eerdere jaren veel successen gekend. Kolok bestond in die tijd uit een groot koor met een combo, en was in keuzerepertoire vernieuwend in de (pop)korenwereld. Op dit moment zijn ze met een kleine groep mensen, een heel ander uitgangspunt dus, en zingen ze o.b.v. hun dirigent Angelo Smulders en eigen pianiste, tevens pianodocente, Margriet Ras. Wat is gebleven is een grote variatie in repertoire en de gedrevenheid van de leden om er iets moois van te maken.

De arrangementen worden veelal gemaakt door Angelo en variëren van een kleine ballad als 'Don’t Worry About Me' tot aan epische uitpakkers als 'Elan, Make Way' en 'Rain Down On Me'. Van klein en emotioneel tot aan uitbundig! Laat je vanavond verrassen door deze grote variatie. Het koor repeteert elke woensdagavond van 20:00-22:15 uur in De Geseldonk in Mierlo-Hout, Helmond. Ze nodigen je van harte uit om een keer te komen kijken én zingen!


Spotlight

In samenwerking met ASML stelt Muziekgebouw Eindhoven haar podia open voor amateur-muzikanten om voor een publiek te shinen. Alles wordt voor de muzikanten geregeld: geluid, licht, tickets, kleedkamer en een drankje, zodat zij zich als een echte artiest kunnen voelen. Het enige wat de artiesten hoeven te doen, is optreden. Meer informatie over Spotlight vind je hier.