The Bootleg Beatles

Een must-see voor elke Beatles-liefhebber
Music Pass
zo 4 feb ’24 20:15 uur
zo 4 feb ’24
20:15 uur

Maak je klaar om terug te reizen naar de iconische jaren van The Beatles! Al meer dan drie decennia lang ontvangen The Bootleg Beatles wereldwijd lof en erkenning voor hun ongeëvenaarde vertolkingen van de legendarische Britse rockband. Met hun uiterlijk, stemmen, kostuums en zelfs hun instrumenten weten ze het unieke geluid en de magie van The Fab Four te reproduceren. Met hulp van hun orkestensemble is dit magische concert absoluut een must-see voor alle Beatles-fanaten!

Van Chelsea-laarzen, tot Sgt. Pepper-tunieken en de Chesterfield-pakken. En elke toon en stem is identiek aan het geluid van toen. The Bootleg Beatles traden wereldwijd al op voor tienduizenden mensen, waaronder Sir Paul McCartney himself, George Harrison, George Martin en Queen Elizabeth II. Ze deelden zelfs het podium met een aantal iconische artiesten, zoals Elton John, Rod Stewart, David Bowie, Iggy Pop en Oasis.

Music Pass houders kunnen geselecteerde plaatsen bestellen via de button 'tickets' bovenaan deze pagina. Heb je geen Music Pass? Bestel dan je tickets voor dit concert hier.

Onderdeel van

Less a tribute, more a reincarnation

The Daily Telegraph